Gorenjska
536 ogledov

Spet odprt promet po Jelenovem klancu

Policija - fotografija je simbolična Profimedia - fotografija je simbolična
Jelenov klanec v Kranju je normalno odprt za ves promet, so danes malo pred 16. uro sporočili s Policijske uprave Kranj.

Zadrževanje pri Majdičevem mlinu oziroma zgradbi, ki je pogorela v noči s ponedeljka na torek, pa je zaradi nevarnosti, da se poruši, še vedno prepovedano.
Predstavnik za stike z javnostmi na Policijski upravi Kranj mag. Bojan Kos pa je na naše vprašanje, ali bodo potem policisti oziroma forenziki začeli s preiskavo v samem objektu, seveda, če je dovolj varen, razložil, da "kriminalisti neodvisno od statičnega poročila vodijo neprekinjeno preiskavo že od zaznave požara. Preiskava požara še poteka, prav tako se še vedno zbirajo obvestila, tako na kraju, kot tudi od oseb, opravljajo se razgovori ter iščejo dokazi in sledi, ki bi razjasnili vzrok."  

Mag. Bojan Kos je tudi navedel, da iz trenutnih podatkov iz preiskave izhaja, da objekt ni bil zavarovan. Pri vsakem takem požaru se vsaka okoliščina preverja maksimalno široko in raziskuje morebitno odgovornost, je še poudaril predstavnik za stike z javnostmi na Policijski upravi Kranj.

GARS Kranj, Majdičev mlin, Kranj, požar PO POŽARU Gorenjska Še vedno zaprt Jelenov klanec
Komentarjev 1
  • brencl 18:30 29.september 2022.

    Saj zavarovanje je postranskega značaja, vrednost se bo pokazala šele v gradbenem zemljišču, ki se je s požarom sprostrilo!