Gorenjska
1053 ogledov

Triglav ostaja na vrhu

NK Triglav Kranj NK Triglav Kranj je ponovno ostal brez zadetka.
Včeraj zvečer so se nogometaši Triglava pomerili z ND Beltinci in suvereno zmagali z 1 : 0. Triglav na lestvici 2. SNL ostaja stoodstoten – po četrtem krogu brez poraza.

Na tekmo so se kranjski nogometaši odpravili v goste, v 13. minuti je za zmago zadel Adam Jakupovič. »Težka tekma na oddaljenem gostovanju. Tekme nam ni uspelo odločiti v bolj zgodni fazi, zaradi česar smo trpeli do samega konca. A vseeno smo zasluženo zmagali in osvojili tri točke. Vesel sem za svoj prvi zadetek v tej sezoni. Čestitke ekipi,« je po tekmi dejal edini strelec zadetka.

Da je bila tekma težka, meni tudi trener ekipe, Boštjan Miklič. »Tako, kot smo pričakovali. Odličen prvi polčas, v katerem bi morali rešiti vprašanje zmagovalca. V drugem smo malo trpeli, kljub temu pa ustvarili tri čiste priložnosti, iz katerih bi morali zadeti. Čestitke fantom in strokovnemu štabu za zmago, ki jo posvečamo Luki Vukoviću," je povedal po tekmi.

Trenutno najvišje

Triglav se tako na lestvici 2. SNL nahaja najvišje – kot edini klub brez poraza. V prvem krogu so bili boljši od Gorice (2 : 1), v drugem so premagali Krko (2 : 1), prejšnji teden s kar 3 : 0 slavili proti Rogaški, čemur so dodali še včerajšnjo zmago.

V 5. krogu se bodo na domačih tleh pomerili z NK Jadran Dekani. Tekma se bo odvijala v petek, 27. avgusta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice