Gorenjska
1158 ogledov

Triglav tudi po tretjem kolu na vrhu lestvice

NK Triglav z zmago proti Rogaški Slatini. NK Triglav/Facebook NK Triglav je v tretjem kolu 2. SNL Rogaško Slatino premagal s kar 3 : 0.
Triglav tudi po tretji odigrani tekmi v 2. SNL ostaja edini klub brez izgubljene točke. Po zmagi proti z Rogaško Slatino s kar 3 : 0 se nahaja na vrhu lestvice.

Sicer sta danes na sporedu še zadnji dve tekmi v 2. SNL, a je jasno, da Triglav tudi po tretjem kolu s tremi zmagami ostaja na vrhu lestvice prvenstva. Na tretji tekmi z Rogaško Slatino, ki se je končala z rezultatom 3 : 0, je dva gola dosegel Mark Čeh, enega Tin Matić.

»Dobro smo se pripravili na tekmo z Rogaško. Odigrali smo odlično, zmaga bi lahko bila še višja. Gremo iz tekme v tekmo in se držimo naših principov, od katerih ne odstopamo. Čestitke fantom in osebju moštva za zmago,« je po tekmi dejal trener ekipe Boštjan Miklič.

Nasprotnikov niso podcenjevali

Kljub temu, da so včerajšnji nasprotniki prišli v drugi ligo iz tretje, so jih vzeli resno, poudarja strelec dveh zadetkov Mark Čeh: »Vedeli smo, da bo to ena izmed težjih tekem in smo jo zato resno vzeli, kljub temu, da je nasprotnik prišel iz nižje lige, ga nismo podcenjevali. Vesel sem, da sem ekipi lahko pomagal z dvema zadetkoma in s tem smo na koncu tudi zasluženo zmagali,« je povedal po uspešni igri.

V nadaljevanju prvenstva NK Triglav že naslednji konec tedna čaka tekma v Beltincih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice