Gorenjska
85 ogledov

Triglav po zmago in tri pike

NK Triglav NK Triglav/Facebook NK Triglav je slavil z 1 : 0 proti NK Primorje eMundia.
Člani Nogometnega kluba Triglav Kranj so danes v gosteh v Ajdovščini osvojili tri pomembne pike na lestvici 2. SNL. Z 1 : 0 so slavili proti NK Pomurje EMundia.

»Za nami je bila zelo težka tekma, ki ni bila lepa za oko gledalca. Igra nam ni stekla, vendar smo se 95 minut borili, za kar smo bili na koncu tudi nagrajeni,« je po tekmi povedal današnji strelec zadetka in kapetan ekipe Žan Kumer. Pomemben zadetek in tri pike za ekipo je pridobil v 95. minuti z uspešno izvedeno enajstmetrovko. »Tekma je bila težka in zahteva. Kljub temu, da nismo igrali najboljše, lahko fantom čestitam za borbenost in željo po zmagi. Na koncu smo imeli malo sreče. Naj bo ta zmaga fantom velika motivacija,« je dodal trener Triglava Boštjan Miklič.

NK Triglav se po tekmi na lestvici 2. SNL nahaja na 7. mestu za NK Nafra 1903, vodeči so NK Kalcer Radomlje. Naslednjo tekmo bodo nogometaši Triglava odigrali prihodnjo soboto na domačih tleh proti NK Fužinar Vzamejci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice