Gorenjska
1827 ogledov

Triglav ponovno poražen, obetajo se spremembe

NK Triglav Kranj Triglav do izenačenja.
V zadnji tekmi jesenskega dela prvenstva 2. SNL je Triglav močno izgubil proti Krki.

Ekipi sta se pomerili v Športnem centru Kranj, Krka je v gol domačinov spravila žogo kar 4-krat, trikrat je bil strelec Dino Kapitanović, enkrat Domen Žur. Od nogometašev Triglava se med strelce ni zapisal nihče, tekma se je končala s 4 : 0.

"Pričakovali smo več."

Po še enem porazu najdemo Triglav z 10 porazi, 5 zmagami in 3 neodločenimi izidi skoraj na dnu lestvice. Z izkupičkom prvega dela prvenstva v klubu nikakor niso zadovoljni. "Pričakovali smo več. Ekipa, ki se je lansko leto borila za preboj na vrh lestvice in je v letošnjem letu v veliki meri nespremenjena, se po treh mesecih bori za obstanek," je po tekmi povedal podpredsednik kluba Sandi Dornik. 

Na vrhu drugoligaške lestvice se nahajajo Rogaška, Aluminij in Krka.

 

Neuradno: spremembe v vodstvu ekipe

Sedaj čaka nogometaše 3-mesečni premor (naslednja tekma sledi marca), v katerem bo vodstvo kluba sprejelo določene spremembe.  "Verjamemo, da bomo v tem premoru ekipo zopet sestavili na način, do bo zopet konkurenčna v ligi," dodaja Dornik optimistično.

Neuradno naj bi za naslednji del sezone Triglav dobil tudi novega trenerja, že na tekmi proti Krki je namesto Stefana Hadžića moštvo vodil pomočnik trenerja Gregor Bergant

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice