Gorenjska
8821 ogledov

V Kranju so si oddahnili, večkratni ropar že v priporu

rop Kranj, PU Kranj PU Kranj Roparja je "ujela" tudi kamera. Posnetek je iz ene od trgovin v Kranju.
Šest ropov, pet preiskanih, eden je še v delu. To je statistika, ki so jo danes razkrili gorenjski policisti. V manj kot mesecu dni je bilo samo na območju Kranja kar pet ropov, kar štiri od teh so bili v živilskih trgovinah in jih je izvšil en sam.

S Policijske uprave Kranj so danes sporočili, da so kranjski kriminalisti včeraj s kazensko ovadbo na pristojno sodišče privedli  osumljenca štirih ropov v živilskih trgovinah na območju Kranja iz letošnjega  leta.
V treh  primerih je odtujil denar in v enem ropu trgovko tudi poškodoval.
Med zbiranjem obvestil so ga policisti prijeli po zadnjem ropu, v ponedeljek, 7. februarja. Takrat je po grožnji z nožem odtujil denar in lažje poškodoval prodajalko.
Osumljenca so policisti v preteklosti že obravnavali zaradi kaznivih dejanj. Po privedbi na sodišče je bil zanj odrejen pripor.

En rop so v letošnjem letu uspešno preiskali tudi jeseniški policisti.

V  Kranju pa kriminalisti še vedno preiskujejo rop z 10. januarja letos, ko je ob 18. uri neznani storilec v  bližini glavne avtobusne postaje in kitajske restavracije starejšega občana zbil na tla in mu odtujil torbico. Po dejanju je pobegnil proti Zlatemu polju.

Poziv policije so objavili tudi na Facebooku PU Kranj.

 

Komentarjev 1
  • Donna_Curtis 11:12 10.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice