14 ogledov

Izračunajte svoje ljubezensko število

Nekateri menijo, da svet stoji na številih. Tudi v ljubezni. (Foto: Shutterstock Žurnal24 main
Že stari Grki in Egipčani so verjeli, da imajo števila magične pomene. Kaj pa predstavljajo v ljubezni?

Seštejte numerološke vrednosti svojega imena in priimka glede na spodnje vrednosti in ugotovite, kakšni ste v partnerskih odnosih in ljubezni.

Tabela:
A=1, B=2, C=3, Č=4, D=5, E=6, F=7, G=8, H=9, I=1, J=2, K=3, L=4, M=5, N=6, O=7, P=8, R=9, S=1, Š=2, T=3, U=4, V=5, Z=6, Ž=7

Primer:
Lina Novak= 4+1+6+1+6+7+5+1+3=34=3+4=7

Vaše ljubezensko število:
1 – Odnos temelji na racionalnosti, premišljenosti in močni intelektualni osnovi. Ste velik individualist z različnimi zanimanji. Zelo težko vas je zadovoljiti, pričakovanje pokornosti in poslušnosti pa pri vas povzroča agresivnost in zavračanje. Za uspešno razmerje z vami je potrebna razgibanost, saj ste v trenutkih dolgočasja pripravljeni na nezvestobo. Enako velja, ko čutite, da je ogrožena vaša svoboda.  

2
– Radi imate pametne, praktične, inteligentne in sposobne osebe. Ste materialist in se pogosto odločate za osebo, ki vam lahko zagotovi udobno življenje. Ste blage narave in z vami se je skoraj nemogoče zaplesti v prepir. Če iskreno ljubite, ste zelo zvesti.

3
– Predvsem si želite pravega in iskrenega prijateljstva. Šele nato se spustite v ljubezensko razmerje. Vaša ljubezen temelji na spoštovanju in popolnem zaupanju do partnerja. Vse težave rešujete z iskrenimi pogovori.

4 – Radi imate dolge in stabilne zveze. Obožujete zakon, zato se zanj zgodaj odločate, vendar pogosto izberete napačnega partnerja. V ljubezni ste precej nedomiselni in celo malce dolgočasni za bolj vsestranske osebe. Mirno življenje in stabilen odnos sta za vas edina življenjska cilja. V takšnem primeru ste zvesti, pripravljeni na veliko kompromisov, samo da bi razmerje ostalo v mejah konvencionalnosti.

5 – Ljubezen za vse življenje je vaša najbolj iskrena želja. Spoštujete družino in zvestobo. Vsaka laž vas globoko prizadene in se težko poberete. Če ljubezni ni, je tako, kakor da ne bi živeli.

6
– Neodločni ste in nagnjeni k spremembam. Niste za stalna in dolgotrajna razmerja, če vseeno sklenete zakon, pa vam še vedno nekaj manjka. Pravo ljubezen običajno najdete šele v poznejših letih.

7 – Vaše življenje je polno afer. Uživate v avanturah in firtanju, navajeni ste na mnoge razhode, pa tudi nove zmenke. K življenju in ljubezni pristopate zelo aktivno.

8 – To število simbolizira spremembe in potovanja. Želja po raznolikosti in odlaganje resnih življenjskih vprašanj sta prisotna celo življenje. Za resne zveze se odločate po tridesetem.

9 – V mladosti težite k zvezam s starejšimi partnerji, v bolj resnih letih pa vas lahko privlačijo tudi mlajše osebe. Vedno ste v nekakšnih nasprotjih, za vas nič ni tipično. Pogosto doživljate razočaranja, vendar to na vas ne pusti težjih posledic in še naprej iščete nova vznemirjenja in razmerja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.