13 ogledov

Kaj hrana pove o njem

Obožuje reberca? (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Če dekle na prvem zmenku naroči solato, bo moški takoj pomislil, da je nenehno na dietah. Pa poglejmo še v moški krožnik.

Na njegovem jedilniku je: biftek
Če moški naroči biftek, je to zelo seksi. Še posebej, če daje natakarju natančna navodila, kako naj bo popečen in začinjen. Seveda pa se to ne sliši seksi, če ste vegetarijanka in on nasproti vas žveči na pol spečen, krvav kos mesa.  

Na njegovem jedilniku je: riba
Ah, to je prava stvar. Moški, ki naroči ribo, je poln samozaupanja in se v svoji koži dobro počuti. Rad ima lepe stvari in pazi na svoje zdravje – vendar pri tem ne pretirava.

Na njegovem jedilniku je: mehiška hrana
Uh, vroče! Šarmanten, zanimiv, fascinanten … Najbrž boste komaj čakali, da pridete do spalnice ...

Na njegovem jedilniku je: kitajska hrana
To je dokaj dober znak. Je samozavesten in ima najbrž bujno domišljijo. Toda če vas povabi v neko zanikrno, neugledno restavracijo na obrobju mesta, za katero še niste nikoli slišali, bi to lahko pomenilo, da ima doma ženo in otroke.  

Na njegovem jedilniku je: grška solata
Je svetovljan in zelo inteligentna oseba, ki zelo dobro ve, kaj želi. Dajte mu eno točko za trud in se sprijaznite s tem, da boste preživeli zelo dolgočasen večer.

Na njegovem jedilniku so: piščančji medaljoni
O, Bog! Mamin sin! Reši se, kdor se more!

Na njegovem jedilniku so: testenine
Hm … zelo zvito. Če naroči špagete z morskimi sadeži, imate opravka s pozerjem. Toda če naroči ''bolognese'' ali samo njoke s sirom, ste v družbi z enostavnim moškim, polnim razumevanja, ki ga boste zlahka vrteli okoli malega prsta.

Na njegovem jedilniku je: hamburger
Soliden in nadvse – realen. Ima dober okus in ve, kaj hoče.  V vsakem primeru, prosite ga, naj vam pokaže osebno izkaznico in ga odpeljite domov, da ga predstavite staršem.

Na njegovem jedilniku je: suši
Intelektualec v dobesednem pomenu besede. Premore kulturo naročevanja jedi v restavraciji, brezhibno izgovarja vsa tuja imena eksotičnih poslastic … Seveda pozna tudi šefa kuhinje. Edino … grozi vam, da bo pozabil na vas, medtem ko hrani svojo samozavest.  

Na njegovem jedilniku so: reberca
Dominaten mačo moški iz srednjega veka. Verjetno je že sit, a to dobro prikriva. Je glasen, nestrpen in robat. In da – verjetno se ni niti dotaknil solate, ki je bila ob glavni jedi.

Na njegovem jedilniku je: pica
Če ste v piceriji, je to v redu, saj pravzaprav nimate kaj dosti izbire. Glede izbire pice glejte zgoraj omenjena pravila za testenine. Toda – če ste v prvorazredni restavraciji in on naroči pico, ali pa dunajski zrezek, lahko sklepate, da nima visokih ciljev v življenju. Potem ko vas bo pospremil domov, bo s prijatelji najbrž odšel na partijo namiznega nogometa … In spotoma izgubil vašo telefonsko številko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.