24 ogledov

Kdo so najslabši ljubimci?

Ženske ljubimce ocenjuejo neusmiljeno. Žurnal24 main
Nemški moški so osvojili naslov najslabših ljubimcev, ženske pa jim najpogosteje očitajo slabe higienske navade.

Za vrat jim dihajo Angleži, ki so med rjuhami preveč leni, medtem ko tretjeuvrščeni Švedi z zabavo končajo, še preden se je dobro začela.

Takšni so izsledki raziskave spletne strani Onepoll.com, ki je anketirala 15 tisoč žensk v 20 državah. Ocenjevale so sposobnosti moških v postelji in podajale razloge, s katerimi so utemeljevale odgovore. Poglejmo natančneje: Nemci naj bi preveč zaudarjali, Angleži so obtoženi, da mora ženska vse opraviti namesto njih, Švedi pa so malce prehitri.

Rusi so preveč kosmati
Nizozemci so preveč grobi, Američani preveč dominantni, Grki pa po drugi strani preveč mehkužni. Preveč dobro se niso odrezali niti Škoti, ki so preglasni, Turki, ki se preveč znojijo in Valežani, ki so obveljali za sebične ljubimce. Deseto mesto zasedajo Rusi, ki so "preveč kosmati" za povprečno žensko.

''Rezultati bi morali odpreti oči tisočim moškim po vsem svetu, ženske popotnice in turistke pa bi lahko potencialne ljubimce ocenjevale po objavljenih rezultatih,'' je lestvico komentiral predstavnik Onepoll.com.

Moško čast pričakovano rešujejo latinosi: Španci slovijo kot najboljši ljubimci, za petami pa so jim Brazilci in Italijani. Punce, toliko v vednost, če še nimate osebnih izkušenj. Seveda pa ima vsak svoje predstave. Slabost je lahko tudi prednost.

Najslabši ljubimci sveta:
1. Nemci (preveč zaudarjajo)
2. Angleži (preveč leni)
3. Švedi (prehitri)
4. Nizozemci (pregrobi)
5. Američani (preveč dominantni)
6. Grki (preveč sentimentalni in mehkužni)
7. Valežani (preveč sebični)
8. Škoti (preglasni)
9. Turki (preveč se znojijo)
10. Rusi (preveč dlakavi)

Najboljši ljubimci sveta:
1. Španci
2. Brazilci
3. Italijani
4. Francozi
5. Irci
6. Južnoafričani
7. Avstralci
8. Novozelandci
9. Danci
10. Kanadčani

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.