Restavracije Zavrže se tudi do 460 gramov hrane na gosta Ekologi brez meja so pripravili smernice za manj odpadne hrane v restavracijah.
Odpadna hrana Odpadna hrana je etični, okoljski in podnebni problem Zmanjšanje odpadne hrane neposredno vpliva na obseg preskrbe s hrano, zato je potrebno ozavestiti, da je odpadna hrana …
Odpadna hrana Toliko užitne hrane zmečemo v smeti Začela se je pomladna akcija kuhinjskih dnevnikov odpadne hrane.
Slovenija Ojoj, toliko hrane zavržemo Slovenci Ko stopimo v trgovino ali na tržnico, nas pogosto pozdravi izobilje: vrste pisanega sadja in zelenjave, svež kruh, mleč…
Slovenija Toliko hrane je vsak od nas zavrgel lani V Sloveniji je lani nastalo nekaj manj kot 165.000 ton odpadne hrane, kar v povprečju predstavlja 78 kilogramov na preb…
Za mlade "Stran pa ne bomo metal'!" Z natečajem želijo mlade spodbuditi k zavedanju o okoljskih in podnebnih posledicah odpadne hrane.
Uspeh Otroci postavili rekord Več kot 16.400 otrok je v projektu "Hrana ni za tjavendan" uspešno zmanjšalo količine odpadne hrane.
Slovenci in Slovenke Grozljivo, koliko hrane zmečemo stran Več odpadne hrane je nastalo le v gostinstvu in strežbi hrane.
PROMO Z nekaj triki bo hrana uporabna dlje Slovenija se uvršča med države, v katerih količina zavržene hrane iz leta v leto narašča. Kar 40 % hrane, ki je leta 20…
glas generacije Na tako preprost način lahko družina prihrani vsaj 300 evrov letno Projekt LIFE IP Care4climate ima za vas nasvet, kako prihraniti in obenem biti okolju prijaznejši.