305 ogledov

Ko moški prvič vidi golo žensko

In zdaj se bo obrnila ... Žurnal24 main
Vsak moški sanjari o trenutku, ko bo svojo žensko prvič videl golo. In podobe v mislih so vedno ...

Morda poznate anekdoto: Lojz in Mojca sta bila v študentskih letih sveže zaljubljen par. Ljubezen je zahtevala svoje in nekega večera je Lojz zagledal od pasu navzgor golo Mojco. "Najlepša ramena na svetu imaš,'' je spoštljivo zahropel. Zdaj sta poročena že trideset let in Mojca ob večerjah še vedno pripoveduje zgodbo. "Moje joške," vrešči, "sploh ni omenil mojih jošk!"

Lojz je naredil, kar naredi 90 odstotkov moških, ko prvič vidi žensko golo ali v omenjenem primeru polgolo. Skušal je prikriti naval nizkih, a hvaležnih strasti. Skozi možgane pa se mu je podilo naslednje: "O, bog. Res vidim joške. In to prave. Naj jih omenim? Ne. Potem bo mislila, da vidim samo to in morda jih bo pokrila. Kako naj dokažem, da mi ne gre samo za to, za kar mi v resnici gre? Pohvalil bom ramena."

To je bilo globoko razmišljanje pohotnega 18-letnika. Lojz je zdaj spoštovan odvetnik blizu petdesetih, če bi do takšne scene prišlo danes, pa bi bil brez dvoma veliko bolj uglajen: "Sij! O, bog, vidim svetniški sij ..."

V vprašanju "Kaj misli moški, ko vidi golo žensko?" se skrivata dve protislovji. Najprej je tukaj beseda misliti. Novorojenček je nepopisan list, ki se z otroško osuplostjo čudi svetu. Moški, ki strmi v golo žensko, je v podobnem stanju zamaknjenosti. Od njega ne morete pričakovati, da bo tisti trenutek zmožen karkoli pojasnjevati, niti tega ne, kje točno v hlačah je njegov vir naslade ... Potem je tu beseda 'videti'. Gleda že, gleda, celo strmi, vidi pa bolj malo. Predvsem opreza za pravim trenutkom, ko bo lahko odprl svojo zadrgo in potrgal njene gumbe, če bo treba.

V vsakem primeru preprosto ne drži, da moški, ki jim je možgane opral Playboy, pričakujejo, da bo ženska imela mere 90–60–90 in gozdiček pristrižen kot angleška trata pred kraljičinim dvorcem. Zato ženskam ni treba misliti na svoje telo kot na zbirko napak, za katere se je treba opravičiti. Dimenzije postanejo relativne, če ženska zaupa vase in z besedami ter telesom kaže, da jo moški spravlja ob pamet. Za večino moških je to pomembneje kot nekaj anatomskih fines.

Če še vedno čutite nekaj pritiska, se prvič ne izpostavite pod 150-vatno žarnico. V črnem modrcu in hlačkah skočite v posteljo. Naj se on odloči, kdaj jih bo treba sleči. Užitek več. Vsaj zanj. Lahko pa nenadoma obleka zdrsne s telesa, medtem ko boste skušali vstaviti zgoščenko v hi-fi stolp ali ko boste na običajni poti čez dnevno sobo. Se pač zgodi. To bo delovalo pri najmanj 99 % moške populacije. Sploh če imate zares lepa ramena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.