Kranj
248 ogledov

Koronavirus potrdili na še eni kranjski osnovni šoli

Osnovna šola Orehek Kranj Osnovna šola Orehek Kranj
Okužbo z novim koronavirusom so potrdili pri učencu 9. razreda Osnovne šole Orehek Kranj. Posledično se bo naslednjih 14 dni nekaj učencev 9. razredov šolalo na daljavo.

V petek popoldan so bili na Osnovni šoli Orehek Kranj s strani epidemiologa NIJZ obveščeni, da je z virusom Covid–19 okužen en njihov učenec. V skladu z ukrepi NIJZ je bila za vse učence 9. a ter za posamezne učence 9. b in 9. c odrejena karantena do 22. 9. 2020. Do izteka karantene le-ti učenci ostajajo doma. Zanje bodo od ponedeljka organizirali pouk na daljavo.

"Za vse ostale učence na šoli poteka pouk normalno po urniku. Roditeljske sestanke, ki smo jih nameravali izpeljati prihodnji teden v šoli, zaradi nastale situacije odpovedujemo. V ponedeljek boste s strani razrednikov obveščeni o terminu roditeljskega sestanka na daljavo. Ob tej priložnosti vas prosimo, da dosledno upoštevate preventivne ukrepe v zvezi s Covid -19, ki veljajo na šoli," je ob tem zapisal ravnatelj Osnovne šole Orehek Kranj mag. Drago Zalar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice