Magazin
841 ogledov

10 poceni držav za počitnice

Kreta, Grčija
1/10
Žurnal24 main
Nekatera mesta hočejo pet evrov za kavo, drugje jo dobite za precej manj kot pet evrov. Nekje za potovalni dan ne boste uspeli porabiti manj kot 50 evrov, drugje jih bo dovolj že veliko manj. Britanski Skyscanner predlaga 10 poceni destinacij, kjer lahko preživite že z nekaj evri na dan. No, skoraj.

Južna in jugovzhodna Azija, nekatere države Srednje in Južne Amerike ter nekaj evropskih dežel so se znašle med izbrankami Skyscannerja. Razlogi, da je potovanje po njih (še vedno) poceni – celo tako poceni, da imajo popotniki oziroma počitnikarji zaradi nizkih cen pogosto slabo vest –, so različni: zaostajanje v gospodarskem razvoju, trenutne hude ekonomske težave, šibka nacionalna valuta ... Med deseterico se je tako znašla tudi Grčija, ki jo je Skyscanner označil za "najbolj podcenjeno poceni destinacijo v Evropi". Pazite le, da ne zapeljete na kakšnega od najdražjih grških otokov. Deset izjemnih, a poceni počitniških destinacij po izboru Skyscannerja preverite v galeriji, sami pa poiščite še druge in izberite. Največ vas bo verjetno vedno stala pot do cilja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.