Magazin
311 ogledov

8 luksuznih namestitev v Sloveniji

Žurnal24 main
Odkrijte še neodkrite čarobne destinacije, ki vas zagotovo ne bodo pustile ravnodušnih.

Skrajni čas je, da si znova privoščite popoln oddih – oddih, na katerem ste se odklopili od stresnega vsakdana, uživali v objemu narave, blagodejnih masažah, kopelih ter popeljali vaše brbončice v fantazijski svet božanskih okusov. Zato smo za vas izbrali 8 pravljičnih kotičkov, kjer boste lahko razvajali svoje čute.

  1. Terme Dolenjske toplice se ponašajo z bogato tradicijo, saj so eno najstarejših zdravilišč v Evropi. Termalni izviri in prijetno okolje slikovite in z vinogradi porasle doline reke Krke že stoletja privabljajo številne goste.
  2. Penzion Boka se nahaja v neposredni bližini najmogočnejšega slovenskega slapa – Boka, po katerem je tudi dobil ime in je idealno izhodišče za vse aktivnosti v dolini in v hribih. Kuharski mojstri pa vas bodo razvajali s slastnimi okusi domače kulinarike.
  3. Grand Hotel Portorož Hotel, le lučaj od morja, z ekskluzivno ponudbo in udobjem petih zvezdic priporočamo vsem, ki pričakujejo posluh za podrobnosti ter izvirnost, predvsem pa vrhunske storitve z nasmehom.
  4. Terme Snovik s svojo pokrito termalno riviero obiskovalcem nudijo možnost rekreacije 365 dni v letu.
  5. Hotel Livada Prestige je prestižni hotel v osrčju Term 3000, obdan s prostranimi prekmurskimi ravnicami, ki vabijo k igri golfa, in prvi in edini 5* hotel v Evropi, ki vam ponuja popolno sprostitev v zdravilni »črni« termo-mineralni vodi kar v vaši lastni sobi.
  6. Sončna hiša Banovci se nahaja na SV Slovenije, tam, kjer se zemlja dotakne neba, kot radi povedo domačini. Luksuzni, s skrbno izbranimi dizajnerskimi predmeti in spa ter wellness ponudbo opremljeni butični hotel ponuja izvirno zamisel o drugačnem preživljanju prostega časa.
  7. Bohinj Park Eko Hotel je 1. slovenski ekološki hotel, odlikuje pa ga prestižni mednarodni certifikat Green Globe. Če uživate v aktivnih počitnicah tako na kopnem kot v vodi, je s svojo lokacijo in luksuznim aquaparkom nedvomno prava odločitev.
  8. Hotel Lovec odpira čudovit pogled na biser slovenskih naravnih znamenitosti – Blejsko jezero. Razvajal vas bo s svojo udobnostjo, sodobnim Wellness centrom ter – le kako bi lahko pozabili – vrhunskimi »kremšnitami«.

Za več informacij o naštetih vrhunskih namestitvah pomoč poiščite na spletni strani www.sloveniaholidays.com, največjem rezervacijskem portalu pri nas, ki uporabnikom omogoča ne le enostavne rezervacije izbranih počitnic, temveč tudi nešteto drugih informacij o krajih, nastanitvah, možnostih rekreacije, spa centrih itd.

Nagradna igra na Facebooku: Glasuj in počitnikuj!

Ali je tudi vas katera izmed izbranih destinacij in tamkajšnjih namestitev še posebej navdušila, in sicer tako, da bi si svoj naslednji oddih želeli preživeti ravno tam? Na Facebook strani Sloveniaholidays.com namreč ravno sedaj poteka velika nagradna igra Glasuj in počitnikuj, kjer lahko oddate glas za svojo naj počitniško destinacijo v Sloveniji in z malo sreče boste svoj prihajajoči dopust preživeli morda ravno tam.