Magazin
6331 ogledov

Aneta: To je napaka, ki sem jo naredila pri vzgoji

Aneta Andollini Osebni arhiv
Nekdanja manekenka in tekmovalka Survivorja nam je povedala, da je pri vzgoji svojih otrok naredila samo eno napako, za katero pa zdaj vsakodnevno plačuje.

Aneta Andollini, nekdanja manekenka, ki smo jo spoznali v šovu Survivor, se je z nami pogovarjala o svoji družini. V oddaji Na robu preživetja je povedala, da so njeni otroci nehvaležni in da ničesar ne cenijo. Zanimalo nas je, kaj je s tem mislila in predvsem, kako je vzgojila svoja dva otroka, devetletnega Lejsa Taia in šestletno Tio Alexis.

Aneta Andollini | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Aneta pravi, da ve, kaj pomeni odrekanje, saj sta z mamo težko živeli. "Spomnim se, da je mama zbirala denar, da mi je lahko kupila eno barbiko in bila sem neskončno hvaležna. To je bilo nepopisno veselje," pove 30-letnica in doda: "Potem pa pogledam svoje otroke ... Vedno sem govorila, da bodo moji otroci imeli vse, kar bodo želeli in da jim bom vse nudila. To je napaka, ki sem jo naredila. Niti ne vprašata, če kaj lahko ali ne. Moram pa priznati, da je sin zelo skromen fantek in tudi zna presoditi, da česa ne potrebuje, saj ve, da nimamo veliko denarja. Ko mu kaj kupim, se lepo zahvali, me objame. je zelo hvaležen. Med tem, ko je punčka katastrofa, zmaj. Moja je, ampak je katastrofa. Nehvaležna je, nedisciplirana, ignorira ... Že v prvem razredu so nerealne težave z njo."

Pravi, da ju vzgaja sama, saj njen partner in oče otrok živi v tujini. "Vidi se, da jima manjka močna moška roka, prisotnost očeta. Jaz sem zanju vse, mama in oče. Sama sem za učenje, kuhanje, pospravljanje … Je kar naporno."

Komentarjev 6
  • Tatjana Ha 13:17 23.december 2018.

    Za otroke ji skrbi mama, ona samo hodi od resničnostih šovov od enega do drugega...https://www.cosmopolitan.si/aktualno/sov-survivor-2016-spoznaj-vseh-20-tekmovalcev-foto/

  • allstarr111 14:12 18.oktober 2016.

    In zdej nas bodo vsak dan natepavali z neko tujko aneto al kaj je že, pa dj nehi

  • dragec 11:57 18.oktober 2016.

    In kako naj odreagira center za socialno delo