Magazin
706 ogledov

Anus v novi barvi

zadnjica, noge iStockphoto
Na spletnih forumih se veliko govori o analnem beljenju. Odkrili naj bi ga ustvarjalci pornografskih filmov, ki so želeli "polepšati intimne predele".

Ko je odstranjevanje dlačic postalo stalna praksa, so ugotovili, da je anus temnejši od kože okoli njega. Temnejša barva analne odprtine naj bi nakazovala na "nečedno izločanje" in naj ne bi bila prav nič seksi in poželjiva, še več, temno barvo naj bi ljudje povezovali s pomanjkanjem osebne higiene. S svetlim anusom naj bi tako dosegli mlajši in zapeljivejši videz tega dela. Postopek se je najprej prijel med ameriškimi zvezdnicami in geji, zdaj pa naj bi bil vse bolj popularen tudi med ostalimi.

Različni postopki

Postopkov beljenja je več: od beljenja v kozmetičnih salonih do beljenja z belilnimi kremami za intimne predele v domačem okolju. Če se za posvetlitev odločite doma, bodite pozorni na sestavine belilnih sredstev, opozarjajo strokovnjaki. Ti svarijo pred sestavino hydroquinone in pred živim srebrom, ki naj bi bila zelo nevarna. Cene belilnih krem za intimne predele se v spletnih prodajalnah gibajo med 30 in 60 evri.

Zvezdnice odprto o danki

Hollywoodske zvezdnice, znane po tem, da so brez dlake na jeziku, povsem javno razpravljajo o analnem beljenju. Tako se je na primer pevka Taylor Swift po poročanju spletnega portala glossynews.com po tem, ko je eden od njenih bivših fantov na Facebooku napisal, da ga njeno "rjavo oko" žalosti, odločila odpreti salone, ki bi se ukvarjali izključno z beljenjem dank. Pevka svoje obljube za zdaj še ni uresničila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.