Magazin
64 ogledov

Znaki, da hlini orgazem

par, seks, ljubezen Shutterstock
Veliko žensk iz različnih razlogov hlini orgazme, partnerji pa nikoli ne ugotovijo. Tega je zdaj konec!

Moški, kaj menite, ali vaša partnerica ali žena hlini orgazme? Vsak bo začel takoj odkimavati, pri sebi pa potiho razmišljati, ali je to morda res. Zadnja raziskava je pokazala, da 85 odstotkov moških meni, da je med zadnjim spolnim odnosom njegova partnerica doživela orgazem, medtem ko le 64 odstotkov žensk priznava, da je bil orgazem pravi.

Zakaj ženske sploh hlinijo?

Na vsaki naslovnici ženske revije padejo v oči naslovi o 523 različnih orgazmih, ki bi jih ženska morala doživljati med vsakim odnosom. A realnost je precej kruta. Do hlinjenja privedejo vsakdanje skrbi, stres, depresija, strah, nespečnost, nezadovoljstvo ter takšni ali drugačni pritiski in pričakovanja. Rezultat – bolje moškega potešiti, kot pa ga razočarati.

Prepoznajte pravega!

Znaki pri vzburjenju ženske so očitni, tako da jih ne bo težko zgrešiti. Na primer - roke so vroče, vroč je tudi trebuh, govorila bo nerazumljivo. Izraz na obrazu bo videti uročen, telo bo mehko kot želatina, udi bodo povešeni. V ustih bo imela čisto malo sline.

Seveda bo težko opaziti, ali ima kaj sline v ustih, zato bodite pozorni še na povečano dihanje, povišanje telesne temperature in srčnega utripa, mišice pa so bolj napete. Ko bo orgazem mimo, se vagina in maternica zožita, vse skupaj pa je videti, kot da ima ženska popadke. Krči se pojavijo tudi v danki, pa tudi v rokah, nogah, obrazu in vratu. Ker jo lahko v manj kot dvajsetih sekundah oblije tudi deset takšnih krčev, boste tako zagotovo vedeli, ali se je samo pretvarjala.

Zagotovo pa sama ne bo pomislila na vse opisane znake, temveč vas bo poskušala prepričati z glasnimi zvoki. Znano je, da pogosto hlinijo orgazme prav tiste, ki so najbolj glasne in rade packajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.