Magazin
41 ogledov

Big Brother: Se bo Marko soočil z Mirelinim partnerjem?

mirela, marko Profimedias
Preverili smo navedbe Erikovega očeta.

Tako kot Erik tudi Erikov oče ni bil najbolj vesel, da je v hišo Big Brother na krajši obisk prišla Tamara. Svetlolaska je namreč svojo nekdanjo simpatijo in Mašo pred celo Slovenijo očrnila.

Večina spletnih komentatorjev kot tudi tekmovalcev šova se je postavila na Tamarino stran in pozdravila odločitev Big Brotherja, da jo še enkrat pošljejo v šov. Erikov oče se je na nekatere negativne komentarje, še zlasti tiste, ki so Erikovo obnašanje primerjali z Mirelinim, odzval in obenem dodal še nekaj zelo zanimivega ... "Kot oče vem, da je šel Erik prost v Big Brother, Tamara pa je želela z Erikom le dvigniti pritisk svoji simpatiji v Mariboru. Zdaj je izgubila oba. Ji pa želim, da bo z nastopom dobila vlogo v mehiški telenoveli. Se pa že veselim, da bo v Big Brother prišel na obisk tudi Mirelin partner skupaj z Markotom."

Bo do soočenja med Markom in Andrejem, s katerim ima Mirela sina, res prišlo ali gre le za sarkastično pripombo? Preverili smo pri Marku. "Na takšno soočenje ne bi bil pripravljen priti, ker ne vidim potrebe po njem. Erikov oče je to izjavil, da svojega sinčka zaščiti oziroma da z Erika in Maše pozornost preusmeri name in Mirelo," pravi temnolasi mladenič.

Marko nam je sicer po svojem odhodu iz šova povedal, da bi se z Andrej z veseljem sestal in pogovoril o tem, kaj je res in kaj ne.



Komentarjev 1