Magazin
71 ogledov

Big Brother: Tamara in Maša sta si že povedali svoje

tamara Voyo
Sta Tamara in Maša že razčistili spore? Pozanimali smo se.

Dami, okrog katerih se je vrtelo Erikovo življenje v hiši Big Brother, sta že obe izven hiše, zato smo želeli preveriti, ali sta se dekleti že pogovorili. "Videli sva se že, ko je Maša zapustila hišo. Tudi pogovorili sva se," nam je povedala Tamara, ki v podrobnosti ni želela. Svetovala nam je, naj za kaj več vprašamo Mašo. 

Na vprašanje, kako bi zdaj opisala njun odnos, je odvrnila, da je tak, kot je bil, ko sta se spoznali v hiši Big Brother. 

Njuno bivanje v resničnostnem šovu je zaznamoval Primorec Erik. Spomnimo, najprej sta se zelo zbližala Erik in Tamara, po Tamarinem izpadu pa je Eriku srce začelo biti za Mašo. Slednje je Tamaro prizadelo. Big Brother ji je omogočil vstop v hišo, kjer je Eriku in Maši povedala svoje. "Erik, osramotil in ponižal si me pred vso Slovenijo. Rekel si, naj te čakam. Jaz sem svoj del izpolnila in te čakala. Ne vesta, kaj sem doživljala zunaj z mediji.  Maša, bodi poštena in v spovednici povej resnico, da te fant ne bo gledal 24 ur."

PREBERITE TUDI: 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.