Magazin > VIP
58 ogledov

Big Brother: Tugomir fizično nad Jadranko

Jadranka
1/3
Voyo/ zurnal24.si
Tugomir je fizično obračunal z redoljubno Jadranko.

Jadranka se je razburila nad tem, da je Tugomir v postelji obut, a je ta njene prošnje, naj se sezuje, ignoriral, zato je stvari vzela v svoje roke. V trenutku, ko ga je želela sezuti, pa jo je Tugomir trikrat brcnil proti obrazu in ga tudi zadel.

Sotekmovalci so sicer slišali, kaj se dogaja, a zaradi ugasnjene luči dogajanja niso prav dobro videli. Prvi se je na Jadrankino stran postavil Jasmin, ki je trmastega Tuga ozmerjal s pič**, Jadranko pa poslal na svojo posteljo.

Je šel Tugomir predaleč? Gledalci smo bili namreč že večkrat priča psihičnemu nasilju med tekmovalci šova Big Brother in producenti so nam v preteklosti že zagotovili: "Nasilje v resničnostnem šovu je strogo prepovedano in bi bilo tudi kaznovano, če bi producent ocenil, da je tekmovalec kršil pravila ..."

Tugomirjeve brce je seveda posnela tudi kamera, posnetki so že objavljeni na Voyu in iz njih je jasno razvidno, kako je obračunal z Jadranko, ki ima na obrazu posledice udarca, rdečo liso. Bodo producenti šova tokrat ukrepali? "V hiši Big Brother je nasilje strogo prepovedano. Kljub temu, da je Jadranka Tugomirja provocirala, je nasilje nedopustno, zato bo Tugomir kaznovan. Kakšna bo Big Brotherjeva kazen, boste vi in gledalci izvedeli jutri v oddaji v živo," so sporočili s Pro Plusa.

Komentarjev 1