Magazin
80 ogledov

Bilo je nekoč: Še zadnjič so ga oblajali, nato zapustil šov

Sara Bilo je nekoč
Forum je prostor, kjer se razčiščujejo spori preteklega tedna. Emanuela in Miro sta pred dvobojem spet pogrevala stare zamere, v spor pa so se vmešali tudi drugi vajenci.

Lili je na forumu spet načelo debato o goldinarjih in o sporu med Emanuelo in Mirom. Začelo se je že pred dvema dnevoma, ko sta Milan in Miro presenetljivo ostala brez zasluženih goldinarjev. Po Adisovem nasvetu se je Emanuela na tak način namreč maščevala vajencema, za vse pritiske, ki sta jih vršila nanjo pri mojstrski nalogi. Toda to je bil samo izgovor, saj je v ozadju potekala taktika, ki jo je vodila, da bi iz igre izločili enega od dvojice Miro in Milan.Taktika je uspela in tako sta na forumu pristala prav Miro in Emanuela, kasneje pa se jima je na turnirju pridružil še Milan.

Oba sta tudi povedala svojo plat zgodbe, nato pa je Lili prosila Bredo, ki naj bi bila od vajencev najbolj nevtralna, naj pojasni, kaj se je v resnici dogajalo. Breda je pri sporu vsekakor bolj podpirala Emanuelo, nato sta Mira z očitki napadla še Gvido in Sara in začelo se je vsesplošno prepiranje. Sara mu je zabičala, da je Ema mojstrica in da, če mu reče, da se "poserje" tja, mora to tudi storiti, Miro pa ji je na to zabrusil, da naj se "poserje" kar sama. Počutil se je tako napadenega, da je moral prositi Milana za pomoč. Milan se je odzval in obrazložil, kje je on videl glavni problem, da je sploh prišlo do spora glede pometanja, ni pa podprl Mirovih kletvic, ki jih je ob tem izrekel.

Na tokratnem turnirju je najkrajšo potegnil prav Miro, ki tako zapušča igro za 50 tisoč evrov. Milan si je svojo kožo rešil že po prvi igri. V dvoboju za obstanek sta Miro in Emanuela nato sestavljala kolesje iz petih zobnikov, ki se je moralo zavrteti in udariti po zvončku, ki je naznanil zmagovalca. Hitrejša in spretnejša je bila Emanuela in Miro se je moral posloviti.

V igri tako ostajata Milan in Emanuela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.