Magazin
9 ogledov

Bitka med moškim in vibratorjem

Žurnal24 main
En objet z vami v postelji, drugi počiva v nočni omarici. Oba imate rade, dokler sta vam oba na razpolago. Kaj pa, če bi se morale odločiti?

Koga bi izbrale, če bi se morale odločiti med moškim in vibratorjem? Za lažji izbor, predstavljamo prednosti in slabosti obeh.

Plusi vibratorja
Oddaja svoje glasove, a ga lahko kadarkoli izklopite. Vedno je za in v pripravljenosti, če ima le polne baterije. Ni vam treba skrbeti, če je čist, saj za njegovo higieno poskrbite sami, prav tako veste, da se ni potikal po drugih spalnicah. Vibrator nima nadur v službi in mame, ki ga neprestano kliče. Ko vas zaščemi tam spodaj in si zaželite čim hitreje potešiti slo, se vam ni potrebno prej še depilirati in urejati. Prav tako od vas ne pričakuje, da mu boste v posteljo prinesle zajtrk ali celo skuhale nedeljsko kosilo. Edino, kar bi rad, so baterije, vam pa daje mnogo več.

Plusi moškega
Fant vas lahko nasmeji, vam s svojim nasmehom polepša dan, vam nameni kompliment. Ima lepo telo in dobro zadnjico, česar vibrator res nikoli ne bo imel. Po seksu vas objame in pocrklja, zjutraj pa mogoče še preseneti z zajtrkom v postelji. Peljal vas bo v kino, na potovanju pomagal pri prenašanju kovčka in bil v postelji bolj inovativen kot vibrator.

Minusi vibratorja
Verjele ali ne, vibrator se lahko pokvari. Ali pa mu zmanjka baterij sredi noči, ko so vse trgovine zaprte, ve pa bi tako rade zaspale potešene. Počakati boste morale do jutra in odprtja trgovin. Pomanjkljivost vibratorja je tudi v tem, da je hladen in deluje le na enem področju.

Minusi moškega
Tukaj bi se lahko razvila dolga in burna razprava, v kateri bi vsaka predstavnica nežnega spola predstavila veliko pomankljivosti pri moških. A bodimo prizanesljive in izpostavimo le najočitnejše. Moški niso vedno razpoloženi za seks, včasih pa jim je le za lastno zadovoljstvo. Ob njem morate biti popolnoma urejene in mu izpolniti želje, do katerih vam mogoče tisti hip ni. Moški ne izpolni vedno vaših pričakovanj in stvar zaključi še preden se ve dobro ogrejete. A ste le tiho, saj veste, da vas bo do konca popeljal prijatelj iz nočne omarice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.