Magazin
68 ogledov

Bitka parov: S tem jo je tako prizadel, da sta celo prekinila

Bitka parov POP-TV-2
Bojana je izdala, kakšno srčno rano ji je zadal moški njenega življenja in kako sta jo zacelila ...

V petkovem izzivu so tekmovalci šova Bitka parov po tem, ko so skočili s padalom, dobili še niz trditev, iz katerih so morali določiti tri, ki so jih izjavile njihove boljše polovice. Tihomir izziva sicer ni opravil, je pa pravilno ugotovil to trditev: "Nikoli te ne bi prizadela tako, kot si ti mene."

Pri Bojani smo se pozanimali, s čim jo je Tihomir tako globoko prizadel? Je šlo za prevaro?

"Šlo je za nezaupanje. Po malo manj kot dveh letih zveze sva šla zaradi tega celo za en mesec narazen. V bistvu sem se takrat zaposlila, veliko delala, nisem imela več toliko časa, zato so se začeli prepiri. Tihomir je bil malce ljubosumen, najbolj pa me je prizadelo nezaupanje z njegove strani. To je bilo to, a sva hitro spoznala, da se preveč pogrešava in spet pristala skupaj. Prevare ni bilo," je razložila Bojana, ki je mnenja, da je povsem normalno, da v zvezi kdaj tudi zaškripa. Od takrat naprej pa pri Bojani in Tihomirju, ki bosta kmalu praznovala osmo obletnico, očitno škripa le še postelja ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.