Magazin > Bizarno
133578 ogledov

22-letna vzgojiteljica iskreno: "15-krat na dan sem se samozadovoljevala"

Emma Magnolia
1/5
Profimedia
V vseh zvezah je ostala nepotešena.

Emma Magnolia iz Chicaga je pustila službo vzgojiteljice in se posvetila spletni platformi OnlyFans, na kateri objavlja erotične fotografije, s katerimi na mesec zasluži tudi do 250 tisoč dolarjev. 

Njeno erotično kariero je sprožila želja po drugačnem življenjskem stilu. 22-letnica namreč pravi, da je njen libido nenasiten, zaradi česar v zvezah ni srečna. "Bila sem v več monogamnih zvezah, v katerih me partner ni spolno zadovoljil. Moji fantje mi niso bili kos, zato sem se morala samozadovoljevati,“ je razkrila Emma, ki tudi pravi, da je bila prijava na stran OnlyFans najboljša odločitev njenega življenja. 

Čeprav je zadovoljna in ponosna nase, svojo novo kariero skriva pred družino, saj jih ne želi razočarati. "Bila sem pridna učenka, med najboljšimi v razredu. Obiskovala sem zasebno srednjo šolo, vsi moji družinski člani so učitelji ali zdravniki. Zagotovo to pričakujejo tudi od mene.“


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.