Magazin > Bizarno
318 ogledov

Bizarne smrti: Umrli med samozadovoljevanjem

samozadovoljevanje Profimedias
Seks je že marsikoga popeljal v raj. Dobesedno …

Francozi orgazmu pravijo tudi "mala smrt“. Očitno že vedo, zakaj. Preberite zgodbo osmih oseb, ki orgazma, ki so ga doživeli med samozadovoljevanjem, niso preživeli.

1. Umrla zaradi možganske anevrizme
Pred štirimi leti je med samozadovoljevanjem umrla neka 24-letnica, saj ji je v glavi počila anevrizma. Ob njenih posmrtnih ostankih so našli vibrator in izbljuvek. Med orgazmom se je dekletu dvignil krvni tlak, kar je posledično pripeljalo do možganske krvavitve. Hiter dotok krvi v možgane pripelje do slabosti, bruhanja in pljučnega edema.

2. Ko si v riti!
50-letni Nigel Willis iz Londona se je zabaval z vibratorjem, ki si ga je malce pregloboko potisnil v anus. Bilo mu je tako nerodno, da si ni upal do zdravnika, kar je bilo zanj usodno, saj mu je seks igračka predrla debelo črevo. V bolnišnici je preživel več dni, a je zaradi odpovedi organov umrl.

3. Z elektriko nad penis
Avstralcu staromodno davljenje purana očitno ni bilo dovolj, saj je samozadovoljevanje dvignil na višjo raven, kar se je zanj zelo slabo končalo. V roke je vzel kabel kuhinjskega aparata in odstranil vtikač, tako da so bile žice brez zaščite. Na eno od žic je pričvrstil 45 centimetrov dolgo kovinsko verižico, ki so jo pozneje našli ob njegovem truplu. Žica, ki služi za ozemljitev, je bil vstavljena v izolacijski del kabla iz gume in tekstila. Žrtev je imela od kovinske verižice opekline na prsih, trebuhu in penisu.

4. Zadavil se je z bučko
S polnimi usti se ne govori in tudi ne masturbira. Neki moški se je za svojo hišo samozadovoljeval z bučko v ustih. Ko je doživel orgazem, je bučko pogoltnil in se zadušil. Ko so ga našli, je bil njegov penis še v vzburjenem stanju, okoli njega pa so našli sledi sperme.

5. Samozadovoljeval se je s sesalnikom
Leta 1988 je ameriška revija o sodni medicini pisala o bizarni smrti, ki se je zgodila med samozadovoljevanjem s sesalnikom. Moški je med seksom z gospodinjskim aparatom doživel srčni napad. Našli so ga nagnjenega čez mizo, penis, zadnjico, stegna in testisi so bili čvrsto "zapakirani“ v najlonkah. V neposrednem stiku s sesalnikom je bil njegov trebuh, del prsi in roka, na kateri so našli opekline.

6. Usodna klobasa
Žensko, ki jo je med seksom zadela kap, so našli na postelji v stanovanju, v katerem je živela sama. Ležala je na trebuhu, z vzglavnikom pod medenico. Njena desna roka je bila ob vagini, pod njenim obrazom pa so našli nož. Ob njenem spolnem organu so našli klobaso, ki je iz telesa po vsej verjetnosti zdrknila po smrti.

7. Vzburjenje, da te kap!
Nicola Paginton je bila mlada in zdrava mladenka, ki jo je zaradi fizičnega in čustvenega vzburjenja med gledanjem porno filmov zadela kap.

8. Bolj star, bolj nor …
Za nekega 87-letnika je bila usodna avtoerotična igrica ,med katero se je s pasom ponesreči obesil …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.