Magazin > Bizarno
16 ogledov

"Dekle me je hotelo ubiti s prsmi“

seks strast Shutterstock
Nekdanji ljubimec toži svoje dekle, da ga je med seksom hotelo zadušiti s prsmi.

Tim je odvetnik, visok 1,8 metra in tehta 80 kilogramov, Franziska pa je dvajset kilogramov težja od njega in je bila njegova največja ljubezen vse do usodne noči. Obtožil jo je, da ga je s prsmi hotela zadušiti, ona trdi, da je šlo za nesrečo. Kaj se je dejansko zgodilo, bo razsodilo okrožno sodišče. V tožbi je zapisal, da mu je zadala „telesne poškodbe z orožjem.“

Pred štirimi leti sta se zaljubila. Njuna zveza je bila idealna. Tim je rekel, da bi zanjo naredil vse. Kljub občasnim težavam, ki sta jih imela, je bilo v njunem intimnem življenju vse v redu. Dokler se ni zgodila usodna noč. "Seksala sva. Gola je sedla name in me začela poljubljati. Kar naenkrat mi je glavo pritisnila ob dojki. Nisem mogel dihati, postajal sem moder. Nisem se mogel iztrgati iz objema, dušil sem se,“ je opisal dogodek.

Tim se je le uspel rešiti, pobegniti in poklicati policijo. Prepričan je, da ga je hotela ubiti. "Ko sem jo vprašal, zakaj me je hotela ubiti s prsmi, mu je odgovorila, da mu je želela narediti čim prijetnejšo smrt."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.