Magazin > Bizarno
12641 ogledov

Grozno! To je posledica podaljševanja trepalnic!

1/3
Facebook
Preden se odločite za podaljševanje trepalnic, raje premislite dvakrat …

V zadnjem letu je postalo neverjetno priljubljeno podaljševanje trepalnic z umetnimi. Avstralska kozmetičarka Emma Dhanjal je delila izkušnjo stranke, ki je k njej prišla na pomoč, piše Daily Mail.

"Prosim prosim prosim, dobro se pozanimajte, kam greste. To ubogo dekle je imelo hudo poškodovane trepalnice,“ je na svojem Facebooku delila Emma, ki je ob pripisu dodala še fotografije, ki so jasno pokazale, kakšne so lahko posledice slabih podaljškov trepalnic.

"Za vikend je želela imeti lepe trepalnice, saj je praznovala svoj rojstni dan, a ji nisem mogla pomagati, saj ni imela nič svojih trepalnic,“ je povedala Emma in dodala: "Njene naravne trepalnice so bile tako poškodovane, so odpadle, samo da sem prišla zraven s pinceto, s katero sem želela odstraniti ostanke podaljškov. Njene naravne trepalnice morda ne bodo nikoli več enake."

Opozarja pa, da se to nikakor ne bi smelo zgoditi in da ji ni jasno, kaj je delala kozmetičarka, h kateri je dekle šlo. "Prosim, ne bojte se podalšanih trepalnic. Pozanimajte se, kaj je dobro in kaj slabo in izberite dober salon. Podaljšane trepalnice imate lahko več let skupaj brez da bi si vmes vzeli 'odmor',“ je še dodala Emma.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.