Magazin > Bizarno
23791 ogledov

Je čas naše smrti zapisan že ob rojstvu?

grob, smrt, žalovanje Profimedias
Verjamete v usodo?

Vedno več je bizarnih zgodb o okoliščinah smrti posameznikov, ki ljudi prepričujejo v dejstvo, da nam je smrt v določenem trenutku namenjena in se ji preprosto ne moremo izogniti, piše portal 24sata.

Eden takšnih primerov je smrt Henryja Thomasa, človeka, ki se je smrti za las izognil na gradbišču. A Henry je vseeno umrl na ta dan. Njegove posmrtne ostanke so našli zažgane v njegovem stanovanju. To pa naj ne bi bil edini primer telesa, ki se je samovžgalo. Najbolj čudno pri teh primerih je, da so bili predmeti v njihovi neposredni bližini popolnoma nepoškodovani.

Smrt Poslavljajo se Magazin To začno govoriti 72 ur pred smrtjo

Zanimiva je tudi zgodba Američana Sonnyja Greyama, ki je leta 1995 dobil srce pokojnega Terryja Kohla. Terry je storil samomor, sodil je sam sebi, ko si je pištolo uperil v glavo. V spletu čudnih okoliščin, se je začel Sonny družiti s Terryjevo udovo, s katero se je kasneje zapletel tudi v romantično razmerje. Izkazalo seje, da je bila njegova zveza identična kot tista od Terryja. Tudi Sonny je padel v depresijo, tako kot Sonny, in na koncu na enak način storil samomor.

Skrivnostna pa je zgodba o mačku Oskarju v domu za ostarele v mestu Providence. Oskar ni bil maček, ki bi se rad crkljal, a je vsake toliko časa odšel do katerega od ostarelih, ki so živeli v tem domu in sedel k njim na posteljo. Prav te osebe so kasneje, v roku štirih ur po stiku z Oskarjem, umrle.

Komentarjev 6
  • porko2 05:53 14.november 2017.

    Uredništvo! Ali nimate nobenega lektorja? Pri vseh člankih, skoraj v vsaki vrstici je napaka.

  • Žirafa 18:26 13.november 2017.

    Samovžglalo? Ne morem verjeti, da temu kdo nasede.

  • supreme 18:12 13.november 2017.

    Udova??..... Wtf