Magazin > Bizarno
19 ogledov

Kaskaderski podvig

Osemnajstletnik je avtomobil imel celih 24 ur. Žurnal24 main
Študent iz Bristola se je po svojem pijanskem podvigu lahko le še poslovil od svojega minija.

Mladenič se je odločil, da bo s svojim novim minijem izvedel kaskaderske prizore iz filma Italijanska misija. Osemnajstletnik se je za to odločil le dan po tem, ko so mu starši podarili novega, nekaj več kot 12 tisoč evrov vrednega minija.

Na dvajsetminutni "pohod" se je odpravil z enim izmed svojih prijateljev. Med divjanjem sta se vozila po pločnikih in tratah. Za jeklenega konjička je bil usoden spust po stopnicah, med katerim se je poškodovala pločevina, razneslo je radiator, sprednji gumi in odprlo obe zračni blazini. "Kakšna rit. Rekel je, da je ves iz sebe in da želi ponoviti Italijansko misijo. Izpadel je kot idiot. Njegovi starši so bili besni. Večina bi z veseljem imela tak avto," je dejala ena izmed prič.

Voznika so obtožili vožnje pod vplivom alkohola, najverjetneje mu grozi tudi izpis z univerze. Njegovemu pomagaču je uspelo zbežati policiji, ki je na kraj dogodka poslala šest varnostnikov, dva policijska avtomobila in helikopter. "Poskušal je uprizoriti Italijansko misijo – a v filmu jih ne ujamejo," je dejal policijski predstavnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.