Magazin > Bizarno
49 ogledov

Ločitev zaradi sadomazo igric

seksi vampirka Shutterstcok
Ni maral sadomazohistični igric, zato se je ločila.

Večina parov kot razlog za ločitev navede čustveno oddaljenost, izven zakonsko afero in nepremostljive razlike, a razlogi za ločitev so lahko tudi hudo bizarni. Enainštiridesetletna Britanka je kot razlog navedla dejstvo, da je njen mož zavračal sadomazohistične igrice.

Gospa je želela svoj zakon začiniti po navdihu erotičnega romana Petdeset odtenkov sive, vendar njen soprog očitno ni bil tako navdušen nad vezanjem in bičanjem. "Moja stranka je želela z nasveti iz romana začiniti svoje in moževo že davno pozabljeno seksualno življenje. Mož jo je zanemarjal, nikoli ji ni kupil darila, ji čestital ali ji poklonil komplimenta. Ko je odbil tudi njeno idejo, da bi se zbližala, ji je enostavno prekipelo," je zaupala ženina odvetnica Amanda McAlister.

A to ni edini primer bizarnega razloga za ločitev. Neka Kitajka je ločitev zahtevala, ker je moževa papiga kar naprej ponavljala besede "razveza" , "ljubim te" in "bodi bolj strpna". V Nemčiji se je par ločil, ker je bil mož obseden s čistočo, indijska zakonca sta za razvezo zaprosila zaradi ženine obsedenosti s telenovelami, nek Kitajec pa je za ločitev zaprosil, ker mu je žena vsak dan pekla peciva in ga s tem želela zrediti.

Komentarjev 2
  • Mio Mondo 20:25 17.november 2012.

    admin zbriši ga

  • lunnatic 21:17 16.november 2012.

    Lep pozdrav, javljam se iz sSlovenije, kjer nujno potrebujemo tvojo pomoc! http://skrci.me/fyGGy sSlovenija je le ena izmed mnogih držav v igri , kjer se države bojujejo med seboj za razlicna ozemlja. Trenutno sSlovenija obsega vse njene osnovne regije, hkrati pa ...prikaži večpa okupiram 2 nemški regiji ter celotno Švico. V kratkem nam potece Non-Agressive pakt z Italjani ter Madžari in temu verjetno sledi vojna. Slovenci sicer imamo tesna zavezništva z Grki in Izraelci, ker ne želimo izgubiti neodvisnosti in pasti pod tujo kontrolo potrebujemo tvojo pomoc!Še malo o sami igri: vsaj uporabnik zacne kot normalen perbivalec sSlovenije in vojak, vendar pa lahko z nekaj potrpljenja napredujete ter postanete predsednik, kongresnik, pisec casopisov, vodja vojaških enot ali pa preprosto ostanete zvest vojak. Igra ne vzame veliko casa, približno 10 minut na dan, a je hkrati zelo zanimiva, predvsem zaradi tekmovalnosti in povezanosti Slovencev med seboj.Igra trenutno šteje nekaj vec ko