Magazin > Bizarno
17 ogledov

Lovil pajka, v zrak vrgel kopalnico

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Moški, ki je svojo ženo poskušal "rešiti" pred pajkom, je končal v bolnišnici.

Anglež Christopher Robinson si zasluži naziv mož leta ... in tudi naziv bedak leta. Ko ga je žena panično poklicala, ker se je po kopalnici sprehajal pajek, ji je pogumno priskočil na pomoč. A žival ni bila od muh. Hrabro se mu je kar nekaj časa zoperstavljala in ker je Chris ni mogel enostavno odplakniti v školjki, je zgrabil za zelo vnetljiv dezodorant in ga razpršil po pajku. A ne le po njem, temveč po celotnem prostoru. Nato pa je v kopalnici počila žarnica in naš junak se je odpravil po vžigalnik, da bi si "škodo“ ogledal pobližje.

No, po tej nespametni potezi si je pobližje ogledal tudi tamkajšnjo urgenco, saj je v kopalnici odjeknila eksplozija, ki ga je katapultirala iz sobe. Na srečo pa Chris ni utrpel hujših poškodb. Manjše bojne rane (opekline) bo nekaj časa nosil na obrazu, nogah in rokah. "Na srečo sem na sebi imel spodnjice in me ni opeklo še po genitalijah," je povedal Robinson in dodal, da ne ve, kaj se je s pajkom zgodilo. "Ne vem, ali je pobegnil. Našli ga sicer nismo nikjer."

Gospo Robinson lahko potolažimo. Prepričani smo, da ga je pobralo od smeha.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.