Magazin > Bizarno
76 ogledov

Maček vstal od mrtvih

bart youtube.com
Pravijo, da imajo mački devet življenj. Bart je porabil vsa na enkrat ...

23-mesečnega mačkona Barta je pred dvema tednoma zbil avto. V mlaki krvi ga je odkril njegov lastnik Ellis Hutson, ki je bil prepričan, da Bart bližnjega srečanja z avtomobilom ni preživel. Ker je bil na mačka zelo navezan, ga sam ni bil sposoben pokopati, zato je poklical sosedo in jo prosil, naj mu pomaga.

Pet dni pozneje pa je pri Hustonovih pozvonilo. Pred durmi je stala soseda in v roki držala izmučenega, lačnega in hudo ranjenega Barta, ki se mu je očitno uspelo rešiti iz svojega groba. Bart je pri trku utrpel zlom čeljusti in odprte rane na glavici. Poleg tega je izgubil oko, a veterinarji predvidevajo, da se bo izlizal. "To je neverjetno. Za to ne najdem razlage,” je presenečen Huston, ki bo moral za svojega malega zombija globoko seči v žep. Pri veterinarju bo namreč pustil okoli 2000 dolarjev.

Nad vstajenjem pa ni presenečen le lastnica mačkona, ampak tudi soseda Dusty. "Na lastne oči sem ga videla. Vem, da je bil mrtev. Njegovo telo je bilo hladno in togo,“ je izjavila Dusty in dodal, da je istega dne avto povozil tudi njihovega mačka. "Moji otroci sedaj verjamejo, da bo od mrtvih vstal tudi njihov ljubljenček.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.