Magazin > Bizarno
19249 ogledov

Ne boste verjeli, za kaj ji moški plačujejo

sofia lips Instagram
Njene trditve so tako neverjetne, da ji verjetno marsikdo ne verjame.

Britanska transseksualka Sofia Lips je za svoj videz zapravila že več kot 50 tisoč evrov, kljub temu je najavila, da z lepotnimi posegi še ni zaključila. Želi si preobrazbe celega telesa, najbolj pa obraza. "Obrazna feminizacija je ena od večjih posegov, ki jih imam v načrtu. Ker sem transseksualka, mi na obrazu nekaj stvari ni všeč,“ je povedala Mirror in dodala: "Čeprav že nekaj let spreminjam svoj videz, vem, da je to šele začetek.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Lips 💋 (@sofia.lipsx) on

Sofio sedaj čaka potovanje na Florido, kjer ji bodo povečali dojke. Ker pa njene sanje niso poceni, se je domislila prav posebnega načina, s katerim zelo dobro služi.

Nekaj časa je delal kot dekle na uro (spremljevalka), sedaj pa mastno služi s svojimi objavami na družbenih omrežjih, poleg tega pa je odkrila, da imajo nekateri moški prav poseben fetiš – ženske plačujejo za to, da od njih zahtevajo denar. Gre za finančno degradiranje moških. "Hitro sem spoznala, da obstaja svet finančne dominacije, v katerem moški prostovoljno domini pošiljajo denar,“ pravi Sofia.

"Ravno danes mi je nekdo poslal sporočilo in vprašal, kaj lahko stori zame. Rekla sem mu, naj izprazni svoj račun in denar nakaže na mojega. Nakazal mi je 1700 funtov,“ trdi Sofia, ki je še razkrila, da jo moški prosijo, naj se z njimi sestane pri bankomatu, kjer ji dovolijo, da dvigne toliko denarja, kot se ji zahoče. "Nekateri moški so nenavadni. Zahvalijo se mi, da sem jim vzela vse, nato pa mirno nadaljujejo s svojim dnevom. Noro je,“ je še pripomnila.

Dobila je tudi že več ženitnih ponudb, dragih daril in vabil na potovanja. "Eden si je vtetoviral moje ime, čeprav se ne poznava, kupujejo mi letalske vozovnice, da bi jih prišla obiskat, dobila sem celo dva avtomobila,“ se je še pohvalila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Lips 💋 (@sofia.lipsx) on

 
Komentarjev 2
  • erikkk 20:21 07.julij 2020.

    uhjej za kozlanje

  • xbit 00:44 07.julij 2020.

    Pizda ste nagravžni!!!!!!!!!! Greste na BLOCK!!!