Magazin > Bizarno
40 ogledov

Ojoj, v tem porniču nastopa moja žena!

Zgroženi moški Shutterstock
Neki Egipčan je ob svojem prvem ogledu filma za odrasle doživel pravcati šok. Ugotovil je namreč, da kar predobro pozna glavno zvezdo – svojo ženo.

Egipčan, znan kot Ramadan, se je iz radovednosti odločil prvič v življenju ogledati pornič, zato se je odpravil v spletno kavarno, kjer pa je doživel nadvse neprijetno presenečenje. V filmu za odrasle je namreč zagledal svojo ženo, s katero sta poročena že 16 let in imata skupaj štiri otroke.

V nejeveri se je zgrudil na tla, ko pa se je zavedel, je odhitel domov, kjer se je soočil s svojo nezvesto ženo, ki mu je navsezadnje priznala, da ga je ne le varala z nekdanjim fantom, s katerim sta bila skupaj pred njuno poroko, temveč da je še vedno zaljubljena vanj. "Našel sem 11 filmov z mojo ženo v nespodobnih prizorih z njenim ljubimcem. Bilo je prvič, da sem si ogledal film za odrasle in to sem naredil zgolj iz radovednosti," je povedal Ramadan za egipčanski medij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.