Magazin > Bizarno
12575 ogledov

Poslanec po odgovoru, zakaj se je slekel, še večja tarča posmeha

Johnny Mercer Reševalni pas/Twitter
Poslančev odgovor na vprašanje, zakaj se je slekel, izzval še večji posmeh.

Johnny Mercer | Avtor: Profimedia Profimedia
Britanski poslanec Johnny Mercer se je že cepil proti koronavirusu in „zgodovinski“ dogodek obeležil s fotografijo na Twitterju ter se zahvalil osebju bolnišnice Derriford.

Poslanka Ruth Davidson mu je čestitala, a tudi njej se je zdelo nenavadno, da je Mercer pred medicinsko sestro sedel brez majice. "Bi te ubilo, če bi nosil majico?“ ga je vprašala. Ni bila edina, ki jo je to zanimalo … "Zakaj si se slekel? Ko mene cepijo, si samo zaviham rokav,“ je pripomnil sledilcev.

Mercer se je na vprašanja odzval. "Rokava nisem mogel potegniti čez svoje mišice,“ in dodal, da je posnetek iz skromnosti obrezal. "Morala bi videti široki posnetek,“ je še pripomnil.

Njegov izziv je sprožil še več posmeha, piše Independent. "Mislil sem, da se je akcija 'Jej v restavraciji in pomagaj' končala avgusta,“ je zapisal komentator, nekdo drug pa je dodal: "Vrabec na moji mizi ima več mišic."

Nekateri pa so poslancu stopili v bran in poudarili, da so bili veseli fotografije brez majice, in dodali, da  je "njegovo telo v Veliki Britaniji nad povprečjem“.

Komentarjev 1
  • tadejca1 15:59 08.februar 2021.

    Se je malce pohvalil, da ima velike mišice. :)