Magazin > Bizarno
16 ogledov

Poštar dostavil pošto popolnoma gol

Slika je simbolična. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Nek poštar, ki se je odločil, da bo pošto dostavil popolnoma gol, je bil zaradi svojega početja aretiran. Svoj podvig je komentiral z besedami, da je želel prinesti nekaj veselja v življenje svoje stranke.

Goli poštar David Goodman je policiji pojasnil, da je s svojo "golo dostavo" hotel razvedriti 21-letno uslužbenko podjetja, kateri je pošto dostavljal vsak dan. Ker je bila gospodična dan prej videti precej razburjena in pod stresom, se je 52-letni David odločil, da jo malce razvedri.

 

A njegov načrt je imel drugačen učinek. Ko je uslužbenka videla, da je gol, je skozi vrata pomolila le roko in mu dejala: "Daj mi pošto, nato pa izgini."

 

David je razložil, da se je slekel, tik preden je potrkal na vrata, oblačila pa je odložil na tla. Ko je dojel, da je uslužbenko razburil, se je "počutil neumno in osramočeno". Gospodični se je takoj opravičil, se oblekel in odšel.

 

Policija ga je čez nekaj dni aretirala zaradi neprimernega vedenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.