Magazin > Bizarno
29 ogledov

Tekmovanje pritlikavcev razburilo Avstralce

V Avstraliji so se odločili pripraviti prav posebno tekmovanje pritlikavcev. Žurnal24 main
V Avstraliji so organizirali tekmovanje, kjer so moški s pritlikavci na hrbtu tekli na 50 metrov. Pritlikavci so bili oblečeni kot džokeji, samo tekmovanje pa je močno razburilo javnost.

Na tekmi so se trije moški pomerili v teku na 50 metrov. Na hrbtu so nosili pritlikavce, oblečene kot džokeji. Eden od moških je pred ciljem tako nerodno padel, da je pritlikavec kar poletel čez njega.

Samo tekmovanje se morda komu zdi zabavno, drugim pa odvratno. Med slednjimi je celo vlada, saj so iz vladnega kabineta sporočili naslednje: "Običajno je neka razločna meja med nečim rahlo zabavnim in nečim trapastim in mislim, da to spada kar v drugo kategorijo," je povedal minister Rob Hulls.

Tekmovanje pritlikavcev naj bi sicer promoviralo letni karneval v Melbournu. Tekmovanje so obsodili predstavniki vlade in odvetniške skupine, menedžer tekmovanja pa je v opravičilo dejal, da bi tekmovanje "moralo biti nedolžno, zabavno". Kasneje se je opravičil in dejal, da se to ne bo več ponovilo.

Dogodek se je zgodil le dan po avstralskem tekmovanju talentov, kjer je izbruhnil požar med imitacijo umrlega zvezdnika Michaela Jacksona in skupine Jackson 5.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.