Magazin > Bizarno
59 ogledov

V najem ponuja poligon za učenje košnje

poligon oglas bolha.com
Na spletnem oglasniku Bolha.com se je pojavil zanimiv oglas, v katerem neki prodajalec v najem ponuja poligon za učenje košnje trave.

Uporabnik "vrtaric" je na Bolhi.com objavil fotografije travnika s kosilnico, ob njih pa zapisal, da travnato površino ponuja v najem. V oglasu je zapisal tole: "Ste se zaradi visokih cen nepremičnin bili prisiljeni preseliti na podeželje? Imate doma sina, pa ste naveličani njegovega poziranja v kopalnici za fejsbuk? Bi radi, da je v življenju sposoben nekaj narediti sam, vas pa zaradi fizičnega dela boli hrbtenica? Za vas imam rešitev. V najem dajem poligon za učenje košnje trave, kjer lahko vašega sina naučite, kako je treba skrbeti za hišo na podeželju."

Dodal je, da poligon vključuje taktične ovire, kot so "jame, luknje, zarjavela feltna, sosedova koruza, nasip zemlje, kamni in drevesa, ki bodo vašega sina naučile spretnega manevriranja s kosilnico". Kupcu ponuja tudi predstavitev v power pointu "trava se ne bo pokosila sama". Več si preberite kar v oglasu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.