Magazin > Bizarno
138 ogledov

Valeria Lukyanova: "Nikoli nisem seksala, ker sem lutka!“

Valeria Lukyanova
1/5
Profimedias
Ukrajinka Valeria Lukyanova, ki je znana kot prava Barbika, pravi, da še nikoli seksala in da se ji misel na dejstvo, da bi kdaj rodila, gabi.

Ukrajinska prava Barbika Valeria Lukyanova pravi, da si nikoli na tem svetu ne želi seksati, čeprav je že nekaj časa poročena s svojim "Kenom“ Dmytrijem. Pravi, da je telesna privlačnost živalski instinkt, ki ga ona nima. Valeria očitno resnično verjame, da je lutka. Z možem imata odprto zvezo, torej si njen mož lahko poišče partnerico za občasni seks, ona si ga ne, ker je seks ne zanima. Zase pravi, da živi "v prav posebnem vesolju, kjer ni spolov in ni otrok“.

"Že samo ideja, da bi imela otroke, se mi gabi. Večina ljudi ima otroke, samo zato, da bi izpolnili svoje lastne ambicije. Po drugi strani obstajajo ženske v svojih tridesetih, ki si neizmerno želijo nekoga, ki bi jih imel rad. Zakaj? Samo zato, da bi ji na smrtni postelji nekdo prinesel kozarec vode. Raje bi umrla v mukah, kot imela otroke. Družinsko življenje je najhujša stvar na svetu," pravi 28-letna Valerie.

Komentarjev 5
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:25 02.junij 2015.

    Vsak ima pravico, da živi po svoje in po svojih prepričanjih. Ne vidm nč slabga v tem. Seks konec koncev ni vse.

  • romy 11:09 01.junij 2015.

    revica na kvadrat-nikdar ne bo doživela najboljše stvari na svetu-sex....

  • antitrust 19:42 31.maj 2015.

    Rodila ? Saj bi jo razklalo na pol