Magazin > Bizarno
44062 ogledov

Vedeževalec Blaž izgubil živce, ker gospa ni verjela njegovi napovedi

Vedeževalec Blaž Prtscr
"Zmešani ste."

Eden najbolj markantnih TV osebnosti pri nas je zagotovo vedeževalec Blaž, ki je že nekajkrat dokazal, da ima rahle živce, še zlasti takrat, ko gledalci ne utišajo televizorja ali ne poslušajo njegovih navodil.

Tokrat pa se je "znesel" nad gospo, ki mu ni verjela, da bo dobila dva milijona evrov. "Zakaj ne??!! Zmešani ste. Ne bom več ponovil. Umaknite se. Hočete denar, ko vam povem, da ga boste dobili, pa ne verjamete in naredite blokado. Zakaj nimate denarja in ste izgube? Ker ste zabiti bedaki. Dovolj vas imam," je med drugim kričal. 

Kako se služi, Blaž verjetno res obvlada. Lani se je preizkusil tudi kot pevec. Z Damjanom Murkom pa sta začela še en projekt. Več o tem TUKAJ.

@vedezevalecblaz DALJEEEEE😂#vedezevalecblaz #fyp ♬ original sound - Vedeževalec Blaž

Komentarjev 34
 • Avatar MS
  MS 11:54 29.september 2023.

  Veliko je naivnih ljudi in veliko "nategovalcev" ki to naivnost izkoriščajo! Problem pa je, da komercijalni mediji to nategovanje podpirajo in omogočajo! Kapitalistična morala pač!

 • rd2dmk2 06:44 29.september 2023.

  tip ima čist prav. tipičen primer in tipično obnašanje. pride kura fehtat kako do dnarja, in ko zve kako pa jest nebi. ne ne 2 miljona pa ne. jest bi 20 eurov a se da ? mal se zamislite in ...prikaži več poglejte tole, k povprečnemu slovencu pride nekdo in mu reče ti. tole si pa super naredu. in odfovor teg bučka. me ne. sej nisem, sej slpoh ni dobr, sej ne no.. ne znate sprejet pohvale in posledično tud ne sprejet nasveta in navodila. žensk je reku boš dobila 2 miljona, zdej pa kup srečko-- VSAJ to nared.

 • Kmodri 22:49 28.september 2023.

  Mi tudi, ko ga vidimo!