Magazin > VIP
43564 ogledov

Ne boste verjeli, kolikšno ceno ima zdaj Damjan Murko!

Damjan Murko in Blaž Tibor Golob
Po tem, ko je združil moči z vedeževalcem Blažem, je njegova že tako podjetna žilica dobila še večjo moč, skupaj namreč podirata rekorde.

Damjan Murko in vedeževalec Blaž sta pred meseci poskrbela, da je cela Slovenija pela in plesala na njune ritme. Neverjetno, vendar je Damjan do konca leta popolnoma razprodan in ga je za njegov nastop praktično nemogoče najeti. Z vedeževalcem Blažem sta namreč pred časom izdala pesem Mrcina, ki je v tem času dosegla malo manj kot dva milijona ogledov na YouTube kanalu. A tukaj se njuno sodelovanje ni končalo, saj je Damjan na svojem družabnem omrežju pred kratkim delil zapis, ki razkriva, da, sta ponovno združila moči. "Vabiva vas na najbolj noro dogodivščino v vašem življenju. Z nama na križarjenje na luksuzni križarki," je zapisal.

Bolj od samega zapisa v oči bode cena, ki jo morate ošteti, za druženje s slavčkom in vedeževalcem na luksuzni križarki. Cena takšnega doživetja znaša namreč kar 3000 evrov na osebo. Da, prav ste prebrali, če se boste želeli veseliti in družiti s slavčkom in vedeževalcem, vas bo to stalo kar 3000 evrov! Ob tem je zanimivo, da za križarjenje vlada neverjetno zanimanje in je nepozabno doživetje skoraj že razprodano.

Damjan nam je povedal, da se neizmerno veseli še enega novega podviga, da bo ponovno lahko združil prijetno s koristnim. "Predvsem sem vznemirjen, saj grem prvič na tako veliko križarko in za toliko časa, a sem prepričan, da mi dolgčas ne bo. Skupaj z oboževalci se bom zabaval, največji izziv pa bodo tuji gosti, ki jih moram prepričati v svoj lik in pesmi," nam pove neučakan slavček.

Komentarjev 19
  • Avatar Zoran
    StarMačk 18:56 21.avgust 2022.

    Pridem ja..., seveda pod pogojem, da onadva meni plačata vsak po 3 jurjev everčkov... No, bi vseeno raje prej še malce razmislil tako, da ni 100%!?

  • LolekinBolek 18:11 21.avgust 2022.

    Mislim, da sem o tem križarjenju nekaj bral na eurogay.com?

  • lojs 16:54 21.avgust 2022.

    na tega blaža sem slučajno naletel na youtubu ko sem iskal smešne vsebine ... naduti blefer, čeprav je bil filmček sprva smešen, ampak ne, ne hvala ... aroganten tip, eni se delajo norca, on jim pa grozi s tožbami ... ...prikaži več brez veze, ampak seveda eni vse kupijo, potem so pa razočarani