Magazin > Bizarno
18 ogledov

Vlomilec z miško v danki

V vlomilčevi danki se je namestila miš. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Klic zaradi vloma v bližini mesta Seneca v ZDA se je izkazal za zelo nenavadnega. Osumljenca so očitno zadrogiranega našli golega z mišjo v danki.

Oblasti so v ponedeljek dopoldne odgovorile na prijavo vlomilca in na domu stanovalca, ki je prijavil dogodek, so šerifovi namestniki našli golega 24-letnega Noaha Smitha.

Ko so skušali vzpostaviti stik z njim, se je na različne načine upiral aretaciji, od udarcev, brcanja in ugrizev. Navsezadnje jim ga je uspelo ukrotiti in mu namestiti lisice na roke in okove na noge, navaja poročilo o dogodku.

Namestniki in policisti iz Senece so menili, da je bil Smith verjetno zadet od gob. Med zdravstvenim pregledom v bližnji bolnišnici pa je zdravstveno osebje našlo mišji rep, ki je visel iz Smithove danke. Rentgen je odkril miš, ki je bila ugnezdena znotraj Noaha. 24-letnik je osebju v sobi za nujne primere povedal, da se ne more spomniti, kaj se mu je zgodilo.

Po zdravstvenem pregledu je bil obtožen upiranja aretaciji, napada prve in tretje stopnje in nespodobnega izpostavljanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.