Magazin
13 ogledov

Bodite neustavljivo privlačne!

Izžarevajte notranjo energijo! Žurnal24 main
Nova obleka ali ličilo vas ne bosta naredila privlačnejših. Skrivnost vsega je v visoki stopnji seksualne energije.

Kaj storite, ko želite biti neustavljivo privlačne? Kupite novo tesnejše oblačilo, nov odtenek ličil ali spremenite celo svojo podobo? Naj vam razkrijemo, da to ne vodi do prave privlačnosti. Visoka stopnja seksualne energije je tista, ki vam bo odpirala vrata. Občutiti morate pravo vročico znotraj vas samih. Stvar v bistvu ni odvisna od vašega videza. Gre za občutenje samega sebe. Torej?

  • Ne obremenjujte se s kilogramčkom ali dvema preveč. Raje z veseljem pojejte še en košček torte in se hudomušno pošalite na svoj račun.
  • Pobarvate si lase na platinasto, obiščete solarij in si pričarajte zagorel ten kože. Vendar je vse to le lažno, če v resnici v sebi ne občutite svoje privlačnosti.

Magičnost vsega skupaj je v tem, da se ob vaši lahkotnosti, nabiti s seksi energijo, počutijo dobro tudi vsi, ki vas obdajajo.

Pomislite, kdo naredi vtis na vas! Nekdo, ki je zvest sam sebi, se drži svojih načel in se ne sramuje svojih dejanj? Ali pa je to nekdo, ki sledi vsem trendom in ga spravi v posteljo s hudim glavobolom že dejstvo, da je prišel mimo nekdo "boljši"?

Vsako jutro se postavite pred ogledalo in si ponovite, kako seksi ste. Obrabljeno, a deluje. Ne pozabite na nego svojega telesa, dobro voljo in dobre odnose z družino in bližnjimi. Bodite nežni sami s seboj, ne krivite se za pretekle napake. Vse v življenju vzemite kot priložnost. In vedite, da je najpomembnejše od vsega ravno to, da boste sami sebi predstavljali neprecenljivo vrednost.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.