Magazin
8893 ogledov

Bogataš posilil 17-letno manekenko, ker so "device nefotogenične"

Carre Otis Profimedia
Zadrogiral jo je, da je shujšala.

Pogled v preteklost. Se spomnite zgodbe slavne manekenke Carre Otis, ki je v 90. letih prejšnjega stoletja žarela na modnih pistah in sodelovala z najslavnejšimi modnimi oblikovalci? Lepa manekenka je pri svojih rosnih 17. letih doživela hudo preizkušnjo, ko jo je večkrat posilil modni agent Gerald Marie, ker je bil mnenja, da so "device nefotogenične", poroča Žena.rs. Marie jo je poleg tega zalagal še s kokainom, da bi čim manj jedla in tako shujšala. 

Gerald Marie | Avtor: Getty Images Getty Images

Leta 2021 je bila Carre ena od 11 žensk, ki so v Parizu javno nastopile in modnega agenta javno obtožile posilstva."Od njega sem bila odvisna glede hrane, denarja, stanovanja ... Imel je celo moj potni list. Bila sem v ranljivi situaciji, on pa je imel vso moč,” je pripovedovala manekenka. Ker je pregon po francoskem pravu takrat že zastaral, je bil Marie januarja lani oproščen vseh obtožb. Kljub temu so se manekenke odločile, da proti njemu vložijo še civilne tožbe, ki pa so zaenkrat še v teku. 

Carre Otis danes | Avtor: Profimedia Profimedia

To pa ni edina težka preizkušnja, ki je doletela manekenko. Leta 1992 se je poročila s priljubljenim hollywoodskim zvezdnikom Mickeyjem Rourkom, za katerega se je kasneje izkazalo, da ima težave z agresijo in zlorabo opiatov. Njuno razmerje je bilo zaznamovano s hudim nasiljem in z nenehnimi klici na policijo. Po šestih letih zakona in zlorabe se je Carre odločila za ločitev, po ločitvi leta 1998 pa je dejala, da meni, da so njene slabe izbire pri moških botrovale ravno izkušnje zlorab v najstniškem obdobju, ki so škodovale njeni samopodobi in močno vplivale na njeno psihično stanje. Leta po hudi travmi, ki jo je prestala, je manekenka vendarle našla mir. Leta 2005 se je ponovno poročila z inženirjem Matthewom Suttonom, s katerim ima dva otroka. Danes je stara 53 let in živi mirno družinsko življenje stran od oči javnosti, piše Blic.rs.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:59 13.april 2024.

    Vse morajo dat,če ne ni kariere,seveda ji je pol žal