Magazin
40 ogledov

Danes in jutri brezplačni božični dogodki

otrok Shutterstock
Danes in jutri izkoristite brezplačne božične delavnice in dogodke.

Miklavževanje je mimo, a pred nami je še velik del veselega decembra. Ponujamo vam nekaj otrokom namenjenih brezplačnih prireditev danes in jutri.

Čarobne hiške v Sputniku

V kavarni Sputnik v Ljubljani bo danes od 11. do 13. ure brezplačna delavnica Izdelamo čarobne hiške in odpotujemo po Evropi (s Piko Nogavičko napišemo pismo Božičku in dedku Mrazu).

Kape, šali, voščilnice

V Ljubljani pred kavarno Maček na Cankarjevem nabrežju bodo danes in jutri za otroke organizirane brezplačne delavnice izdelovanja kap, šalov in voščilnic.

Na Ptuju predstave

Ob 16.30 in 18. uri se bo v Mestnem kinu Ptuj odvila lutkovna predstava Miška kaško kuhala s pozdravom dedka Mraza in tete Zime ter obdarovanjem otrok.

Ustvarjalni Preddvor

Ob 10. in 16. uri bodo danes v Preddvoru ustvarjalne delavnice, na katerih bodo otroci izdelovali božične škrate iz naravnih materialov.

Na nedeljski sejem

Jutri ob 9.30 bo v prostorih tržnice Šiška v Ljubljani Sezamov otroški bolšji sejem. Poleg prodaje in nakupa igrač, oblek ter zanimivih doma narejenih ali starejših stvari bodo prireditelji tokrat organizirali otroške delavnice pod vodstvom Jasne Kopač na temo izdelovanja božično-novoletnih voščilnic in okraskov. Za otroke je vstop brezplačen, odrasli pa plačajo en evro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.