Magazin
28 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

"Omarica/obešalnik" Blomp Coathanger. Oblikovanje: David Cathro.
1/28
Žurnal24 main
Je skodelica ali zajemalka? Je za juho ali za čaj? Petek je končno spet dan za deset malo drugačnih oblikovalskih domislic.

Velika skodelica Slurp Mug ni namenjena le čaju in velikim belim kavam, ampak tudi juham. To potrjuje tudi oblika, ki jo navdihuje zajemalka. Skodelica Holey Jolly Cup pa stavi na luknjice, ki poskrbijo, da površina skodelice nikoli ni prevroča. Predvsem sadju je namenjena "dvojna" skleda Eclipse – iz ene z enim potegom nastaneta dve skledi. Za stol Oddbod njegov oblikovalec pravi, da je v njem nekaj znanstvene fantastike ter nekaj futurističnega, organskega in ljubkega. Lučka Batucada spominja na cvetlico, lučki Lightboy in Lightgirl pa sta bolj konkretni – sta deček in deklica, ki svetita.

Na pot s predalnikom
Ko boste naslednjič besni na razdelilec in žice, se spomnite na razdelilec Rotating 360°. Je sestavljiv, barvit in gibljiv, zato ga nič ne spravi v zadrego.
Pametna sta tudi potovalka Traveler's Closet, kombinacija potovalke na koleščkih, obešalnika in predalnika, in Post-It Schedule, križanec med opomnikom, post-it listki in koledarčkom. In še kos, ki je res videti kot gost iz znanstvenofantastičnega filma iz sedemdesetih. Blomp Coathanger, pritrjen na steno, naj bi bil odlagališče za vse tisto, kar vedno iščete: ključe, pasjo vrvico, rokavice ... Plašč pa je treba vreči kar čez njega. Deseterico poglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.