Magazin
32 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Lučke Lladró Lithophane Lights. Oblikovanje: Lladró.
1/31
Žurnal24 main
Lučke, ki spomnijo na grozd, oblak, zaljubljen v ključe ... V galeriji poglejte zanimive in zabavne oblikovalske domislice.

Najprej na (jedilno) mizo. Podstavki Embogarden niso namenjeni le enemu kozarcu ali skodelici, ampak jih lahko gostijo več hkrati in celo kaj večjega – čajnik, skledo juhe ... Otroke navdušuje mehki prijatelj A Friend From Space, ki je lahko blazina, odejica, igrača, letalo, "računalnik". Hišica, kakršno narišejo že malčki, je postala "omarica" Under My Roof in lučka House. Ko spet iščete ključe, se spomnite na Cloud Key Holder, ki ima v sebi magnet; obešeni ključi naj bi spomnili na dež. Knjižno polico Chess navdihuje kitajski šah, polico Spiral Shelf pa seveda spirala.

Grozd in varčna Italijanka
Poster Ham & Cheese Hot Pocket jezi obsedence z zdravo prehrano, saj je na njem veliko več nezdravega kot zdravega. Vam ne uspe prihraniti denarja za vespo? Morda bi šlo lažje s hranilnikom, katerega oblika posnema Italijanko. In za konec najboljše. Lučke Lladró Lithophane Lights se lahko namestijo zelo različno, a zagotovo najbolj očarajo kot "grozd". Deseterico poglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.