Magazin
28 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

"Kaseta"/mp3 predvajalnik Mix Tape USB Drive. Videno na www.suck.uk.co.
1/23
Žurnal24 main
Kozarec za optimiste, možgani v kocki, množice na steni in ljubezenska izpoved, skrita v kaseti – zabavni oblikovalci delajo zabavne stvari.

Naj bo svetlo ali raje temačno in z zvezdami posejano? Stropna lučka Starrynight zna ustvariti zvezdno nebo, Lamp 00.00.00 pa je videti, kot bi padla s stropa in se poškodovala. A v resnici je "ležeča" lučka, ki seveda le daje vtis, da je razbita. Obiskovalci londonskega Victoria & Albert Museum so imeli priložnost videti Wunderboxes – v vsaki oranžno osvetljeni škatli je nekaj prepoznavnega iz znanosti, popularne kulture ... Ko jastog sreča Nike. "Rubikova kocka" Brain Sculpt najbrž ni za nežne, stol Mondriz je navdihnilo ustvarjanje nizozemskega slikarja Pieta Mondriana, zofa Grand pa je razveselila z obliko in nožicami, ki malce spomnijo na zofe izpred nekaj desetletij.

Sporočite z glasbo
Optimizem, ki se popije, je kozarček Positivity. Ko je prazen, je še vedno napol poln. Plakat Identical Twins navduši z barvami in množico, skodelica MyCuppa pa z idejo. Odtenki rjave na robu skodelice povedo, kakšno kavo ali čaj (z mlekom) najraje pijete. In najboljše za konec. Se spomnite, kakšno je bilo življenje pred zgoščenkami in mp3-predvajalniki? Nehajte ga pogrešati. Domislica Mix Tape USB Drive je stara dobra "kaseta", v kateri je skrit mp3-predvajalnik. Načrt je takšen: na mp3 posnamete do devetsto minut glasbe, na ovitek napišete naslove (vsaj nekaterih) pesmi ali sporočilce in glasbeni kompletek podarite tistemu, ki mu je namenjeno. Hočemo! Petkovo deseterico poglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.