Magazin
24 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

1/27
Žurnal24 main
Med desetimi malce nenavadnimi oblikovalskimi idejami so tokrat tudi čajnik Rdeča kapica, stol čevelj in "kravata za žice".

Najprej v kuhinjo. Čajnik Rdeča kapica ni ravno največji, je pa zato toliko bolj ljubek. Nič manj očarljiva ni skodelica, ki si je idejo sposodila pri mafinih, precej bolj resno pa deluje opekač za kruh, ki močno spominja na stare radijske sprejemnike. Pospravljanje bo malo manj zoprno z "izumom", ki združuje koš za smeti in smetišnico, knjižne police bodo bolj urejene z Bookstopom, zabavnim "ustavljalnikom knjig", red med številnimi žicami pa naredite s simpatičnim pripomočkom, "listnato kravato" Leaf Tie.

Šopek za sedenje in vazica za tri
Spočijete se lahko na udobni "trikotni" vreči za sedenje ali na stolu, ki ga navdihujejo čeveljci z visoko peto. Bolj eleganten pa je stol Bouquet Chair – morda boste ob njem pomislili na šopek ali pa na lepo zavite čokoladne bombone. In za konec še vazica, ki jo sestavljajo tri epruvetke – za tri cvetlice! Deseterico poglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.