Magazin
35 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Stenska ura Turntable.
1/28
Žurnal24 main
Črke na steni in črke v knjižni omari, brki na skodelicah ter postelja in lučka na zadrgo. Petek je spet dan za malce presenetljivo deseterico.

AAKKOSET je knjižna omara, ki ima lahko tudi nalogo predeljevanja prostora, posebna pa je, ker knjige in druge manjše stvari zlagate v črke – I je popoln za knjigo, Q za medvedka ...  Črke so tudi zvezde stenskih tapet iz kolekcije Destinations. Če napnete oči in berete med vrsticami, boste našli imena slavnih mest z vsega sveta. Poiščite Stockholm, Berlin, Singapur ... Stena bo drugačna tudi s knjižno polico Paperback, ki so je morda navdihnile tudi kartonske mape za vlaganje papirjev. Posebnost Paperbacka je, da se knjige na police zlagajo vodoravno.

Opeke, zadrge in brki
Ko so oblikovalci dali priložnost zadrgam, sta se zgodila postelja Letto Zip in stropna luč Suspension Zipp – oba že z imenom namigujeta, da sta "zadrgnjena". Pri postelji Letto Zip naj bi bilo najboljše to, da ne potrebuje pospravljanja, ampak je treba le zapreti zadrgo, minimalistična stropna Suspension Zipp pa spominja na zapredek. Double Dish je predeljena posodica, prava za trenutke, ko se predajate arašidom, pistacijam, olivam ali češnjam. Da je Pill Carafe škatlica za zdravila, namiguje že oblika. Kdo je posodil obliko stenski uri Turntable, pa je tudi jasno že od daleč. Na zofi Brick, ki naj bi se zdela sestavljena iz mehkih "opek", pa lahko spijete čaj iz skodelice Moustache Mug in se pretvarjate, da imate brke. Deseterico preverite v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.